Decorative chamomile floral

12+ maanden box

  • 12+ maanden
  • vegan
Binnenkort verkrijgbaar

Je baby is alweer 12 maanden of ouder, eigenlijk noemen we je baby vanaf dat moment een dreumes, maar het blijft voor altijd je baby nietwaar? Als het goed is heeft je baby al aan veel smaken kunnen wennen en dat zetten we ook met d...

Meer informatie over de 12+ maanden box
€ 45,00
-10% korting€ 40,50
1 x € 0,00 = € 0,00
Het HBC maandabonnement is maandelijks opzegbaar Het Healthy Baby Club maandabonnement is maandelijks opzegbaar

Wat kun je verwachten van de box?

Je baby is alweer 12 maanden of ouder, eigenlijk noemen we je baby vanaf dat moment een dreumes, maar het blijft voor altijd je baby nietwaar? Als het goed is heeft je baby al aan veel smaken kunnen wennen en dat zetten we ook met de 12+ maanden box graag voort. In de 12+ maanden box ontvang je nog maar één pap soort, namelijk de Fijne Havermoutpap van Biobim, veel ouders houden de pap er bij deze leeftijd nog wel in maar beginnen ook af te bouwen omdat een boterham steeds meer zijn plek begint te krijgen in het eetpatroon. Met de Love My Veggies Mango & Kokos Fruitspread heb je gelijk een gezonde beleg voor op die boterham. Ideaal voor als je een keer afwisselt of voor tussen de middag.


Daarnaast ontvangen jullie ook een reeks aan nieuwe snacks en knijpfruit in verschillende smaken en vormen, maar ook nog de vertrouwde smaken die je wellicht al in de vorige box ook hebt ontvangen. Bij deze box is de My Little Piccolo Pumpkin & Cheese stir-in pasta saus een nieuwe smaak, maar hebben we ook ervoor gezorgd dat je de Classic Tomato stir-in pasta saus nog steeds blijft ontvangen want die kent je mini-me nog van de 8+ maanden box. De mini pasta ontvang je dit keer in een schattige schelpenvorm voor de afwisseling.


Kortom, een verantwoorde box vol heerlijke full size(!) producten om je baby te verwennen. Kortom, een rijkgevulde box vol biologische snacks, knijpfruit, papjes, beleg en pasta's. Om dagelijks van te smullen en dat op een verantwoorde wijze. Alle producten zijn 100% biologisch en vegan! Laat jezelf en jouw baby verrassen met heerlijke producten en smaken.


Naast dat je een eenmalige box kunt bestellen kun je er ook voor kiezen om Club Member te worden van de Healthy Baby Club. Puur gemak en extra voordeel! Kies voor het Healthy Baby Club membership en krijg jouw bestelling elke maand gratis en automatisch thuisbezorgd. Daarnaast krijg je altijd 10% korting op de box prijs.

Join the club

Samen zetten we jouw baby op nummer één

#carewithHBC
Child playing with his fingers. Baby utensils. Hand holding a branch. Woman holding fruits in both hands. Man holding and kissing child in his lap. Child eating watermelon and laughing.

Inspiratie & tips

Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s. Wij helpen je daar graag bij!

Healthy Baby Club maakt een healthy lifestyle toegankelijk en is een online community die voor zowel toekomstige ouders als de huidige mama's en papa's handvatten biedt om hun kinderen op een verantwoorde wijze op te voeden. Continu sta je als ouders voor keuzes. Welke baby voeding geef ik mijn kind? Welke snacks zijn verantwoord? Wel of geen pap? Allemaal vragen waarin Healthy Baby Club de oplossing biedt. Laat je inspireren in onze handige blog vol Inspiratie & Tips.

Bekijk handige tips in de blog