Decorative chamomile floral

6+ maanden box

  • 6+ maanden
  • vegan
Binnenkort verkrijgbaar

Tot 6 maanden wordt er geadviseerd vanuit de World Healthy Organization (WHO) om uitsluitend borstvoeding dan wel kunstvoeding te geven aan je baby zodat de darmen goed kunnen rijpen. Dit advies volgen wij ook op vanuit Healthy Baby...

Meer informatie over de 6+ maanden box
€ 45,00
-10% korting€ 40,50
1 x € 0,00 = € 0,00
Het HBC maandabonnement is maandelijks opzegbaar Het Healthy Baby Club maandabonnement is maandelijks opzegbaar

Wat kun je verwachten van de box?

Tot 6 maanden wordt er geadviseerd vanuit de World Healthy Organization (WHO) om uitsluitend borstvoeding dan wel kunstvoeding te geven aan je baby zodat de darmen goed kunnen rijpen. Dit advies volgen wij ook op vanuit Healthy Baby Club. Er zijn ouders die al vanaf 4 maanden licht beginnen met het geven van andere soorten babyvoeding.


In de 6+ maanden box laten we jouw baby kennis maken met de biologische pappen en de Cornpuffs van Biobim, unieke knijpfruit, -groentes en snacks van My Little Piccolo en van Heinz by Nature. Daarnaast zitten in de box ook heerlijk één smaak knijpfruit van Ella’s Kitchen.Om af te kunnen wisselen met pap, zit er ook van Organix een pap met een verrassende smaak in. In deze box hebben we rekening gehouden met het feit dat je je kind zoveel mogelijk één smaak producten wil geven, zodat je baby kan laten wennen aan de smaak van één groente en/of fruit.


Verder vinden veel baby's in de leeftijd categorie van 6 maanden het heerlijk om ergens op te knabbelen, ook daar is aan gedacht in deze box! Met de Cornpuffs en de Melty Tomato & Leek puffs wordt zeker aan die behoefte voldaan. Een verantwoord en biologische box vol heerlijke full size(!) producten om je baby te verwennen.Alle producten zijn 100% biologisch en vegan!


Naast dat je een eenmalige box kunt bestellen kun je er ook voor kiezen om Club Member te worden van de Healthy Baby Club. Puur gemak en extra voordeel! Kies voor het Healthy Baby Club membership en krijg jouw bestelling elke maand gratis en automatisch thuisbezorgd. Daarnaast krijg je altijd 10% korting op de box prijs.

Join the club

Samen zetten we jouw baby op nummer één

#carewithHBC
Child playing with his fingers. Baby utensils. Hand holding a branch. Woman holding fruits in both hands. Man holding and kissing child in his lap. Child eating watermelon and laughing.

Inspiratie & tips

Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s. Wij helpen je daar graag bij!

Healthy Baby Club maakt een healthy lifestyle toegankelijk en is een online community die voor zowel toekomstige ouders als de huidige mama's en papa's handvatten biedt om hun kinderen op een verantwoorde wijze op te voeden. Continu sta je als ouders voor keuzes. Welke baby voeding geef ik mijn kind? Welke snacks zijn verantwoord? Wel of geen pap? Allemaal vragen waarin Healthy Baby Club de oplossing biedt. Laat je inspireren in onze handige blog vol Inspiratie & Tips.

Bekijk handige tips in de blog