Decorative chamomile floral

8+ maanden box

  • 8+ maanden
  • vegan
Binnenkort verkrijgbaar

In de 8+ maanden box blijven jullie de vullende biologische pappen van Biobim ontvangen (Spelt- en Haverpap). Van datzelfde merk zitten er ook twee snacks in, de welbekende Strawberry Hearts en de nieuwe smaak van Biobim, Green Pea ...

Meer informatie over de 8+ maanden box
€ 45,00
-10% korting€ 40,50
1 x € 0,00 = € 0,00
Het HBC maandabonnement is maandelijks opzegbaar Het Healthy Baby Club maandabonnement is maandelijks opzegbaar

Wat kun je verwachten van de box?

In de 8+ maanden box blijven jullie de vullende biologische pappen van Biobim ontvangen (Spelt- en Haverpap). Van datzelfde merk zitten er ook twee snacks in, de welbekende Strawberry Hearts en de nieuwe smaak van Biobim, Green Pea Sticke Cheese & Parsley. In deze box zit ook overheerlijke knijpfruit van Babease en My Little Piccolo.


Je baby zit nu in de fase dat hij ook pasta en rijst mag gaan eten. Daarom zit er ook maaltijden in de box, zoals de mini pasta en tevens biologische pastasaus van My Little Piccolo. Heerlijk om samen van te proeven en te genieten, mocht je een keer niet in de gelegenheid zijn om het zelf vanaf scratch te maken. Zo hoef jij je niet schuldig te voelen als je een keer geen tijd hebt voor zelfgemaakte hapjes. Hoe leuk is dat voor jou en mini-me?


Jullie zullen waarschijnlijk ook steeds meer gaan experimenteren met een boterham, daarom zit er ook een fruitspread van Love My Veggies bij. Deze fruitspread is niet alleen lekker voor op de boterham, maar doet het ook goed op een pannenkoek of in de yoghurt. Kortom, een rijkgevulde verantwoorde box vol heerlijke full size(!) producten om je baby te verwennen. Alle producten zijn 100% biologisch en vegan!


Naast dat je een eenmalige box kunt bestellen kun je er ook voor kiezen om Club Member te worden van de Healthy Baby Club. Puur gemak en extra voordeel! Kies voor het Healthy Baby Club membership en krijg jouw bestelling elke maand gratis en automatisch thuisbezorgd. Daarnaast krijg je altijd 10% korting op de box prijs.

Join the club

Samen zetten we jouw baby op nummer één

#carewithHBC
Child playing with his fingers. Baby utensils. Hand holding a branch. Woman holding fruits in both hands. Man holding and kissing child in his lap. Child eating watermelon and laughing.

Inspiratie & tips

Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s. Wij helpen je daar graag bij!

Healthy Baby Club maakt een healthy lifestyle toegankelijk en is een online community die voor zowel toekomstige ouders als de huidige mama's en papa's handvatten biedt om hun kinderen op een verantwoorde wijze op te voeden. Continu sta je als ouders voor keuzes. Welke baby voeding geef ik mijn kind? Welke snacks zijn verantwoord? Wel of geen pap? Allemaal vragen waarin Healthy Baby Club de oplossing biedt. Laat je inspireren in onze handige blog vol Inspiratie & Tips.

Bekijk handige tips in de blog