Recept #2 | Opgeklopte pindakaas

Een verantwoorde en natuurlijke wijze van voeding geven aan jouw baby is waar wij bij Healthy Baby Club voor staan. De combinatie van heerlijk producten die je in de boxen van Healthy Baby Club kunt vinden en de dagelijks zelfgemaakte hapjes zorgen ervoor dat je als ouder een perfecte basis en balans geeft aan jouw baby.

Om je als drukbezette ouder te inspireren delen we wekelijks graag een lekker en makkelijk recept. Hieronder kun je het tweede recept vinden om uit te proberen en vergeet jouw eigen gemaakte creatie niet met ons te delen op Instagram met de hashtag #CareWithHBC.

Yummy in my tummy #2

Het wordt aangeraden om voordat je baby 8 maanden is te beginnen met pindakaas i.v.m. allergieën. Als er in de familie een voedselallergie is, dan is het raadzaam om in overleg met een arts en/of diëtist te bepalen of het niet raadzaam is om nog eerder te beginnen. 


Benodigdheden
  • 1 á 2 eetlepels biologische en pindakaas (ongezoet)
  • 1 á 2 eetlepels water 


Bereidingswijze

  1. Doe 1 á 2 eetlepels pindakaas in een kom;
  2. Voeg dezelfde hoeveelheid water erbij;
  3. Roer de ingrediënten goed door elkaar zodat je een gladde substantie krijgt.


Tips bij het serveren

Iedereen kent de bekende combinatie van pindakaas met banaan, je zou eventueel stukjes banaan erdoorheen kunnen prakken, maar dit kan ook met ander fruit zoals gestoomde appel. Dit recept is ook heel lekker met een stukje geroosterd brood. 


Eet smakelijk!

BoxNu 10% korting op de maand boxen!Bestel je eerste box
Bestel je eerste boxBoxNu 10% korting op de maand boxen!