Background element: chamomille flroral

Hoe zijn wij bij deze merken terecht gekomen?

De buitenlandse merken kwamen wij tegen in de supermarkten van o.a. Dubai en Londen. We waren meteen blij verrast en kochten heel wat in om het aan de kids te geven, destijds gaven we ze nog knijpfruit en snackjes van de babyvoeding afdeling en waren we min of meer alleen bekend met Ella’s Kitchen, want biologisch (het beperkte assortiment in Nederland). Ze vielen enorm in de smaak bij de kids en bij ons viel voornamelijk de ingrediëntenlijst in de smaak! We konden meestal niet wachten tot we weer in het buitenland waren zodat we weer een voorraad konden inslaan.

De verpakking van sommige merken is trouwens ook wel echt to die for, het oog wil ook wat nietwaar? Als wij als ouders hier fan van zijn en altijd maar op zoek zijn naar verantwoorde babyvoeding en tussendoortjes, dan zullen andere ouders dat vast ook zijn. Thuis maak je gezonde prakjes voor je baby, maar je wil ook gezonde go-to tussendoortjes voor je baby als je ze niet zelf maakt. Zo ontstond het idee voor Healthy Baby Club. Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s. Healthy Baby Club biedt de mogelijkheid aan om een gezonde lifestyle op een eenvoudige en verantwoorde wijze te implementeren. Zo worden ouders volledig ontzorgd en krijg je de kans om kennis te maken met babyvoeding die in het buitenland te verkrijgen is.

 • Babease products

  Babease

  Babease is een biologisch babyvoeding producent uit Engeland. Zij zijn van mening dat het maken van voedsel voor baby’s niet een excuus moet zijn om ze maar eenvoudige drap te geven. Baby’s verdienen echt voedsel en volgens hen bestaan ze omdat ouders meer geïnformeerd willen worden en zij baby’s meer voldaan willen zien, vandaar dat Babease drie dingen belooft: 1) Food for babies, not baby food 2) We make goodness fundamental 3) We make cooking fast and we make eating fun. Babease biedt gezonde en heerlijke manieren om te experimenteren met uitdagende smaken en structuren. Duurzaamheid en eerlijkheid zijn belangrijk voor ouders, maar nog belangrijker voor Babease. Zoals zij zeggen, zou je ze in een ideale wereld niet nodig hebben maar in werkelijkheid weten ze dat ouders niet altijd de tijd, energie en soms het zelfvertrouwen hebben om thuis alles zelf te maken en daarom neemt Babease soms die taak op zich zodat je het met een gerust hart kan geven. De Babease producten vind je terug in al onze food boxen.

 • Biobim products

  Biobim

  Wie is er niet mee opgegroeid? Biobim is een van de bekendste (Nederlandse) biologische babyvoeding die waarschijnlijk als eerste in je opkomt als je denk aan verantwoorde papjes. Biobim biedt bewuste ouders een uitgebalanceerd assortiment biologische babyvoeding, optimaal afgestemd op elk ontwikkelingsfase. Tussen de 4-6 maanden kan je je baby kennis laten maken met de eerste hapjes, papjes van Biobim zijn uitermate geschikt om te mengen met borstvoeding als je dat nog geeft. Kunstvoeding doet het uiteraard ook goed. De papjes kunnen als je kindje wat ouder is, ook lekker door de yoghurt om het wat vullender te maken. Naast papjes, heeft Biobim ook een brede scala aan tussendoortjes zoals de biologische Strawberry Hearts en de Corn en Carrot Puffs.

 • My little piccolo products

  My Little Piccolo

  My Little Piccolo is biologische babyvoeding uit Engeland. De oprichtster en haar team geloven sterk in de voordelen van biologisch voedsel, zowel voor de eigen gezondheid als voor het impact die het heeft op het milieu. Piccolo voegt nooit geraffineerde of toegevoegde suiker in welke vorm dan ook toe aan hun producten. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De aanwezige suikers in de producten zijn van nature aanwezig en afkomstig van de biologische groenten en fruit die gebruikt wordt. Daarnaast doneert Piccolo 10% van hun winst om lokale gezinnen te helpen. Van Piccolo hebben we knijpfruit en -groenten, snacks, pap, baby pasta en de pasta sausjes toegevoegd aan de babyboxen.

 • Heinz by nature products

  Heinz by Nature

  Wie kent Heinz niet, of je ze kent van de witte bonen in de tomatensaus of die heerlijke romige mayonaise. Echter kennen ze in Engeland Heinz ook van de babyvoeding. Onder hun lijn Heinz by Nature produceren ze ook biologische babyvoeding, te weten pap, knijpzakjes, drankjes, tussendoortjes, muesli, warme hapjes en pudding. Bij Healthy Baby Club hebben we gekozen om de knijpfruit en tussendoortjes toe te voegen aan de boxen. De producten van Heinz by Nature zijn niet verkrijgbaar in Nederland en zijn enkel in de boxen van Healthy Baby Club te vinden.

 • Love my veggies products

  Love my Veggies

  Love My Veggies is opgezet door de twee zussen Kelly en Kim. Nadat ze allebei moeder werden, liepen ze tegen het feit aan dat ze geen gezonde voeding in de supermarktschappen konden vinden die ze met een gerust hart konden geven aan hun baby's. De producten van Love My Veggies bevatten altijd groente en fruit en alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong. Ze geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen (denk aan suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen).

 • Organix products

  Organix

  Organix is door Hero in het leven geroepen zodat ze een biologische lijn kunnen realiseren. Ze beloven dat hun voeding altijd biologisch is zonder kunstmatig toegevoegde ingrediënten. Ook voor hen is de gedachtegang dat het milieu er ook beter van moet worden, vandaar dat ze strikt zijn op de manier van groenten en fruit verbouwen. Organix heeft een brede scala aan knijpfruit en snacks. Net zoals het geval is bij Ella’s Kitchen kunnen we helaas in Nederland niet alle bestaande producten van Organix in de winkel vinden, vandaar dat wij onbekende Organix producten hebben toegevoegd aan de food boxen.

 • Ella's Kitchen products

  Ella's Kitchen

  Ella’s Kitchen is opgericht door Paul, de papa van Ella. Hij wilde zijn dochter en de rest van haar generatie de mogelijkheid geven om betere voeding te eten en erachter te laten komen dat gezond eten leuk, lekker en cool kan zijn. Bij Ella’s Kitchen is het hun missie om kinderen een betere relatie te laten opbouwen met het eten dat ze nuttigen. Ella’s Kitchen producten bestaan dan ook uit biologische ingrediënten en zijn gemaakt van alleen goede dingen die het beste zijn voor de kleintjes. Helaas kunnen we in Nederland niet alle bestaande producten van Ella’s Kitchen in de winkel vinden, vandaar dat wij enkele “nieuwe” Ella’s Kitchen producten hebben toegevoegd aan onze boxen.

Bestel je eerste box
Bestel je eerste boxBoxNu 10% korting op de eenmalige box!