Kies jouw box:
Decorative chamomile floral

Care box

  • 6+ maanden
  • vegan
Binnenkort verkrijgbaar

Niet alleen de voeding is belangrijk voor je baby, maar ook de verzorging van je baby. Omdat baby's een kwetsbare huid hebben, is het extra belangrijk om die goed te verzorgen. Met deze producten kan je met een gerust moederhart je ...

Meer informatie over de Care box
€ 85,00
-10% korting€ 76,50
1 x € 0,00 = € 0,00
Het HBC maandabonnement is maandelijks opzegbaar Het Healthy Baby Club maandabonnement is maandelijks opzegbaar

Wat kun je verwachten van de box?

Niet alleen de voeding is belangrijk voor je baby, maar ook de verzorging van je baby. Omdat baby's een kwetsbare huid hebben, is het extra belangrijk om die goed te verzorgen. Met deze producten kan je met een gerust moederhart je baby verzorgen en verwennen. Niet alleen voor jouw baby maar ook voor jou als moeder. Binnenkort is deze care box van Healthy Baby Club beschikbaar. Je kunt deze nu alvast pre-orderen.   

Kies voor het Healthy Baby Club membership en krijg jouw bestelling elke maand gratis thuisbezorgd. Daarnaast krijg je altijd 10% korting op de box prijs. 

Join the club

Samen zetten we jouw baby op nummer één

#carewithHBC
Child playing with his fingers. Baby utensils. Hand holding a branch. Woman holding fruits in both hands. Man holding and kissing child in his lap. Child eating watermelon and laughing.

Inspiratie & tips

Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s. Wij helpen je daar graag bij!

Healthy Baby Club maakt een healthy lifestyle toegankelijk en is een online community die voor zowel toekomstige ouders als de huidige mama's en papa's handvatten biedt om hun kinderen op een verantwoorde wijze op te voeden. Continu sta je als ouders voor keuzes. Welke baby voeding geef ik mijn kind? Welke snacks zijn verantwoord? Wel of geen pap? Allemaal vragen waarin Healthy Baby Club de oplossing biedt. Laat je inspireren in onze handige blog vol Inspiratie & Tips.

Bekijk handige tips in de blog