Het Concept

Healthy Baby Club is bedacht door ouders voor ouders

Healthy Baby Club biedt vier boxen aan, namelijk: een 6+, 8+ en 12+ maanden babyvoeding box en een care box. Deze boxen kun jij als ouders eenmalig bestellen of inschrijven als Club Member waarbij je elke maand een heerlijk rijkgevulde box ontvangt. Als Club Member ontvang je elke maand 10% korting op jouw box. De babyvoeding boxen groeien met jouw baby mee. Dus als ouder heb je er letterlijk geen omkijken meer naar en beschik je altijd over heerlijke en vooral verantwoorde babyvoeding bestaande knijpfruit, pap, snacks en maaltijden. Allemaal 100% biologisch en in een fullsize verpakking. Genoeg om samen met jou baby van te genieten en te ontdekken.

De babyvoeding markt zoals deze nu bestaat in Nederland is beperkt als het gaat om het opvolgen van trends zoals duurzaamheid en biologische voeding en verzorging. Dit terwijl de duurzame leefwijze de laatste jaren steeds meer in opmars komt. Er is steeds meer bewustwording en vraag naar een gezonde manier van leven die ook duurzaam en verantwoord is. Uit onderzoek blijkt dat biologische babyvoeding met 23% gestegen is in 2019 en dat men meer wil consumeren zonder schuldgevoel. Healthy Baby Club biedt de mogelijkheid om deze lifestyle op een eenvoudige en vooral verantwoorde wijze te implementeren.

 • Wij zorgen altijd voor verantwoorde producten

 • Clubmember worden zonder verplichtingen

 • Samen zetten wij jouw baby op nummer één

 • Wij helpen je vol vertrouwen de babytijd door

De verleiding naar ongezond is (te) groot
Recent onderzoek van UNICEF toont aan dat het slecht gesteld is met het aanbod van gezonde voeding voor baby’s, peuters en dreumesen. Goede voeding is een kinderrecht. Voor veel kinderen is ‘goed gevoed’ zijn echter geen dagelijkse realiteit. Ze eten te weinig van wat goed voor ze is en te veel van wat ze niet nodig hebben. Hierdoor hebben zij een hoger risico op het ontwikkelen van ernstige ziektes als hart- en vaatziekten of diabetes, maar ook op psychische klachten als depressie of sociaal isolement.
`Bron: https://www.unicef.nl/de-verleiding-naar-on-gezond`
 • Van het totale aanbod in het baby-, dreumes- en peuterschap voldoet slechts één derde aan de criteria van de Schijf van Vijf.
 • Van de 39 onderzochte kinderontbijt- granen, voldoetslechts één product aan de criteria van de Schijf van Vijf.
 • Van de 865 onderzochte producten kinderbroodbeleg, vallen 829 producten buiten de Schijf van Vijf.
Waar we voor staan
Het bereikbaar maken van een gezonde leefstijl voor alle baby’s
Join the club
Dé online community voor (toekomstige) papa’s & mama’s
Healthy Baby Club is een online community die voor zowel toekomstige ouders als de huidige mama’s en papa’s handvatten biedt om hun kinderen op een zoveel mogelijke verantwoorde wijze op te voeden. Door middel van dit concept willen we biologische babyvoeding die in eerste instantie niet zo makkelijk te verkrijgen is, meer toegankelijk maken. De meeste babyvoeding die we aanbieden kun je niet in de supermarktschappen vinden, uiteraard zijn er enkele Nederlands biologische babyvoeding merken die wel verantwoord zijn en die nemen we ook zeker mee in de boxen. Voor alle vragen over opvoeding en verzorging van jouw baby zijn er de blogs.
Gezonde producten voor de allerkleinsten
Biologisch verantwoorde producten
Continu sta je als ouders voor keuzes. Welke baby voeding geef ik mijn kind? Welke snacks zijn verantwoord? Wel of geen pap? Allemaal vragen waarin Healthy Baby Club met je meedenkt. Het concept van Healthy Baby Club biedt ouders de oplossing en ontzorgd volledig. Je kunt kiezen uit vier boxen 1) Care Box, 2) 6+ maanden Box, 3) 8+ maanden Box en de 4) 12+ maanden Box die je of eenmalig of maandelijks automatisch thuisgestuurd krijgt. Naast babyvoeding en snacks bevat de Care Box ook biologische fullsize verzorgingsproducten zowel uit het binnen- als buitenland. Het assortiment van Healthy Baby Club wordt steeds weer aangevuld met nieuw ontdekte pareltjes.
Bekijk over merkenParsil branch

De voordelen van een maandelijks abonnement

 • Blije baby, blije ouders
  We kennen alle volwassene boxen die ons leven vergemakkelijken, nu is er dan ook eindelijk een babybox waarmee weinig omkijken meer hebt naar de go-to snacks van je baby. We hebben het voorwerk al gedaan, het enige wat resteert is je baby laten genieten van nieuwe smaken!
 • 100% biologisch en verantwoord
  Alle producten zijn 100% biologisch en zoveel mogelijk verantwoord. Je zal ze niet snel in de supermarkt vinden, maar Healthy Baby Club maakt ze voor jullie bereikbaar. Er is met veel zorgvuldigheid gezocht naar producten voor elke leeftijdscategorie.
 • Een relaxter gevoel
  Een baby voelt aan hoe jij je als ouder voelt. Maar andersom werkt dit natuurlijk net zo goed, als je baby tevreden is, dan zorgt dit voor een veel relaxter gevoel voor jou als ouder. Je wil je baby het beste geven en voeding is een belangrijk aspect waarmee je een goede basis kan neerzetten.
HEALTHY BABY CLUB MEMBER WORDEN
Het HBC maandabonnement is maandelijks opzegbaar