Veelgestelde vragen

Decorative chamomile floralDecorative chamomile floral

Binnen Healthy Baby Club staan wij altijd klaar voor jou als ouder. Heb je vragen en/of hulp nodig bij het bestellen? Laat het dan ons weten. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen. 

Waar levert Healthy Baby Club naartoe?

Wij leveren naar Nederland en België. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk heel veel baby’s en ouders blij te maken binnen Europa. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis (op maandag wordt er niet bezorgd). Benieuwd naar onze actuele Bezorgen & Retouren beleid? Bekijk deze hier.

Wat maakt Healthy Baby Club uniek?

Het concept zoals dat van Healthy Baby Club, bestaat nog niet in Nederland. Uiteraard kennen we de concepten die zelfgemaakte en diepgevroren babymaaltijden leveren, maar het concept zoals wij dat bedacht hebben, kennen we nog niet in Nederland. Daarnaast zijn de producten die we in de box aanbieden uniek omdat de meerderheid niet te verkrijgen is in Nederland. Alle producten 100% biologisch en vegan!

Voor welke leeftijd zijn jullie boxen?

De boxen die wij aanbieden zijn voor de leeftijd van 6 tot en met 24 maanden. We bieden drie babyvoeding boxen aan, namelijk voor de leeftijd categorieën: 6+, 8+ en 12+ maanden. De 6+ maanden box is eventueel ook geschikt voor een baby's van 4+ maanden. Let wel goed op welke product je alvast geeft aan jouw baby. Op elke product staat netjes aangegeven voor welke leeftijd categorie het geschikt is. 

Zijn alle producten biologisch?

Alle producten die we geselecteerd hebben in de boxen van Healthy Baby Club zijn 100% biologisch en allemaal vegan. 

Zijn alle producten gluten en/of lactose vrij?

Veel van onze producten zijn gluten en lactose vrij. Op alle producten staan de allergenen informatie genoemd. We raden altijd aan om goed de ingrediënten lijst te lezen alvorens je het aan jouw baby aanbiedt. 

Waarom is verantwoorde voeding zo belangrijk?

Tijdens de eerste 1000 dagen groeien en ontwikkelen baby’s zich snel, denk aan: sterker gezichtsvermogen, hersenontwikkeling, gebruik van motorische functies, taalontwikkeling. Kortom alle leuke en belangrijke aspecten die ons maken tot wie we zijn. Omdat we weten dat deze periode zo belangrijk is, hebben we ons assortiment daarop aangepast en alleen het beste voor jullie geselecteerd. 

Wat zijn de voordelen van een Club Member?

Als Club Member ontzorgen wij jou als Healthy Baby Club volledig. Elke maand ontvang jij automatisch een heerlijke rijkgevulde box vol biologische producten voor jouw baby. Hier heb jij geen omkijken naar. Daarnaast ontvang je als Club Member altijd 10% korting op jouw box en betaal je geen verzendkosten

Kan ik producten los bestellen?

Op dit moment niet. We werken ernaar toe dat we een volledige webshop lanceren waarbij je ook los producten kunt bestellen en/of een box kunt samenstellen. 

Membership opzeggen of pauzeren

Als Club Member kun je eenvoudig jouw membership opzeggen en/of pauzeren. Wij noemen dat 'Club Member zonder verplichtingen'. Elke maand eenvoudig op te zeggen of te pauzeren. Het is belangrijk dat je dit minimaal 5 dagen voorafgaand aan de startdag van jouw membership opzegt. De opzegging en/of verzoek tot pauzeren kun je mailen naar [email protected]. Na opzegging of verzoek tot pauzeren ontvang je een bevestiging per e-mail.

Voorbeeld:
Jij hebt je via de website van Healthy Baby Club als Club Member ingeschreven op 5 november. Dan wordt dit gezien als jouw startdag. Jouw opzegging of verzoek tot pauzeren dienen we dan uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de startdag ontvangen te hebben. Als dit zou plaats vinden in februari dan dient de opzegging uiterlijk 31 januari binnen te zijn bij Healthy Baby Club. 

BoxNu 10% korting op de maand boxen!Bestel je eerste box
Bestel je eerste boxBoxNu 10% korting op de maand boxen!